Mijn e-book Heal Love Manifest is uit!

E-book Heal Love Manifest

Vandaag is het eindelijk zover: mijn eerste e-boek is uit! De titel is ‘Heal Love Manifest’ en ik zal je in dit artikel het achtergrondverhaal vertellen en alle details geven rondom het boek.

Als je mij al wat langer volgt dan weet je misschien dat ik al een tijdje bezig ben met een e-book. In 2017 besloot ik een e-book te schrijven over vegan en natuurlijke cosmetica, alleen kwam ik niet veel verder dan de eerste twee hoofdstukken. Ik bleef het werk maar uitstellen en heb dit project op een gegeven moment maar opgegeven. Beauty was niet echt mijn passie meer en ik had tevens het idee dat alle informatie die ik kon delen al op Naoki stond. Als ik een e-book zou publiceren, dan wilde ik het liefst dat het unieke content zou bevatten en zoveel mogelijk mensen kon aanspreken.

Afgelopen zomer zat ik na te denken over waarom ik me op dat moment niet helemaal gelukkig en voldaan voelde. Ik begon te mediteren en opeens kwamen drie woorden in me naar boven: heal, love, manifest. Er “klikte” iets: er was werk te doen. Ik had nog lang niet iedereen echt vergeven uit mijn verleden, ik moest wat geduldiger worden en meer compassie voelen voor mezelf. Als ik dat zou doen, dan zou ik een gelukkiger leven kunnen manifesteren. Ik wist meteen dat dit tevens de titel van mijn (toen nog ongeschreven) e-book zou worden. Ik ging aan de slag en de afgelopen maanden heb ik het boek geschreven en vorm gegeven. Het was een hele klus, maar ik ben zo trots op het resultaat!

Ik neem je in dit e-book mee tijdens mijn reis van onzeker en depressief meisje naar een gelukkige en zelfverzekerde vrouw. In de eerste twee hoofdstukken deel ik mijn persoonlijke verhaal, wat nogal een ding was. Eigenlijk was ik niet van plan om hier ooit over te schrijven, maar ik weet dat dit bij velen van jullie voor herkenning zal zorgen. Vervolgens volgen er zes hoofdstukken rondom thema’s die je helpen gelukkiger te worden. Zo is er een hoofdstuk over vergeving, één over ontdekken wie jij bent en ik deel al mijn rituelen met jullie die ik gebruik om mezelf continu uit te blijven dagen. Want ik geloof dat geluk een keuze is en daar zul je dus wel iets voor moeten (blijven) doen 😉

Ik heb het boek voor iedereen geschreven die misschien net zoals ik geen geweldige jeugd heeft gehad of iets heeft meegemaakt dat misschien nu nog een rol speelt in je leven. Maar ook als je niet zo goed weet wat je wilt in dit leven of nieuwe dingen wilt uitproberen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfliefde is dit boek voor jou. Ik heb daarnaast speciaal voor de lezers van het boek een video opgenomen met een tappingsessie rondom een bijpassend onderwerp. Het boek bevat veel tips om te ontdekken wie je bent en tools om het verleden los te laten, zodat jij je kunt focussen op het nu en de toekomst. Het is een combinatie van mijn persoonlijke verhalen en ervaringen en opdrachten waar jij als lezer mee aan de slag kunt gaan.

Heal Love Manifest is een boek geworden waarvan ik graag had gewild dat iemand dit een paar jaar geleden aan mij had gegeven. Ik heb er veel liefde, energie en inzichten in gestopt en ik hoop dat het andere vrouwen kan helpen in hun leven. Ik weet zeker dat als je de opdrachten die in dit boek staan uitvoert, je ook meer geluk zult ervaren en het verleden los kunt laten.

Het e-book is online te koop in de shop en kost €9,95. Na betaling via iDEAL kun je het meteen downloaden als PDF-bestand dat je kunt lezen op je laptop, pc, smartphone of e-reader. Je krijgt tevens een mailtje met de downloadlink, zodat je hem ook later kunt downloaden.

Ik ben ontzettend benieuwd wie van jullie het gaat lezen en natuurlijk wat jouw ervaring is met het e-book! Heb je vragen? Laat gerust een comment achter of stuur je een mail. Ik vond het een zeer leerzaam proces en zou het zo opnieuw doen, want ik heb nog zoveel meer te delen. Bedankt voor het lezen en ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet openbaar gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd. *

 • Judith25/02/2019 - 08:27

  Gefeliciteerd Sopie! Ik ben heel benieuwd en ga het zeker lezen:)AntwoordAnnuleer

 • Suus // Moderne Hippies25/02/2019 - 08:35

  Wauw, wat geweldig dat je dit hebt gedaan! Ik ga het boek zeker lezen. Dankjewel.AntwoordAnnuleer

 • Maudy25/02/2019 - 09:03

  Aaaah Sophie wat tof! En je straalt helemaal in je video! Ik ben mega blij voor je 🙂 en over een maand (als ik klaar ben met mijn no buy challenge) ga ik hem linea recta aanschaffen!AntwoordAnnuleer

  • Sophie25/02/2019 - 12:54

   Ah ik wist dat er een paar lezers zouden zijn die het boek niet meteen konden kopen vanwege de no-buy haha 😉 Alleen maar goed natuurlijk, het e-book blijft online staan ook als je hem later wilt kopen 🙂AntwoordAnnuleer

   • Michelle06/03/2019 - 00:14

    Ik ben benieuwd 🙂 ik ga het ook kopenAntwoordAnnuleer

 • Yvonne25/02/2019 - 09:16

  Gefeliciteerd! Ik volg je nu een tijdje en kan je artikelen over persoonlijke groei erg waarderen. Ik ben dan ook benieuwd naar je boek. Veel succes met de lancering en blijf zo stralen!AntwoordAnnuleer

  • Sophie25/02/2019 - 12:54

   Leuk om te lezen Yvonne! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! 🙂AntwoordAnnuleer

   • Wendy25/02/2019 - 23:23

    Gefeliciteerd! Wat mooi dat je je ervaringen en tips hebt kunnen opschrijven en er anderen mee kunt helpen. Ik ben benieuwd!AntwoordAnnuleer

 • Jessica J.25/02/2019 - 10:56

  Ik ben zo, zo, zo blij voor je! Je ziet er stralend uit in je video. Ik ga je e-book zéker lezen, maar eerst maar eens de trilogie die ik van een vriendin leende uitlezen.AntwoordAnnuleer

  • Sophie25/02/2019 - 12:54

   Dankjewel Jessica! En is goed, enjoy de trilogie, het e-book blijft nog wel even online staan 🙂AntwoordAnnuleer

 • Bernice25/02/2019 - 14:46

  Gefeliciteerd met je e-book! Ik heb deze week vakantie en genoeg tijd om het boek te gaan lezen. Ik heb hem net besteld en ik ga vanavond beginnen!AntwoordAnnuleer

  • Sophie25/02/2019 - 14:56

   Dankjewel Bernice! 🙂 Veel leesplezier en geniet van je vakantie!AntwoordAnnuleer

 • Sanne25/02/2019 - 19:12

  Wat een mooie prestatie! Gefeliciteerd. Ben ook erg benieuwd naar het boek zelf. 🙂AntwoordAnnuleer

  • Sophie26/02/2019 - 18:33

   Dankjewel Sanne, ik ben benieuwd naar je mening mocht je het e-book aanschaffen! 🙂AntwoordAnnuleer

 • Emma26/02/2019 - 07:30

  Wat een mooi filmpje en wat straal je. Ik heb het E-book besteld, krijg je op de mail het boek?AntwoordAnnuleer

  • Sophie26/02/2019 - 10:58

   Dankjewel voor je bestelling Emma! Je krijgt idd de downloadlink ook toegezonden via de mail. Stuur me een mailtje als er iets mis is gegaan dan stuur ik je de pdf direct op.AntwoordAnnuleer

 • Mariëlle26/02/2019 - 19:24

  Heel gaaf Sophie, gefeliciteerd 😀AntwoordAnnuleer

Welkom op Be Your Own Muse! Ik ben Sophie en dit is mijn website vol tips en informatie over bewuster leven & inspiratie om je eigen muse te worden.

 

Meer weten?

Nieuwste artikelen

Socials

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Inspiratie, tips & de Be your own muse highlights ontvangen? Meld je nu aan en ontvang 1-2 keer in de maand een mailtje van mij.

Thank you for subscribing!