Over Be your own muse

Welkom op Be your own muse - ik ben Sophie Carleen en op mijn website hoop ik je te inspireren om je eigen muse te worden. Ik deel in blogartikelen mijn ervaringen en tips rondom jezelf ontwikkelen en bewuster leven. In de nabije toekomst wil ik ook graag vrouwen interviewen die op hun eigen manier succesvol zijn. Ik hoop je hiermee te inspireren om wat vaker bewuste keuzes te maken, voor jezelf te kiezen en je leven in te vullen op een manier die voor jou werkt.

 

Voor Be your own muse heb ik zeven jaar aan een andere website gewerkt, Naoki*, waar je me misschien nog van kent. Deze website stond in het teken van diervriendelijker en duurzamer leven. Omdat ik me hier nog steeds mee bezig houd, zullen deze onderwerpen ook hier weleens voorbij komen. Bewust leven houdt voor mij namelijk ook in om wat vaker voor duurzame mode te kiezen, vegetarisch te eten en minimalisme toe te passen in mijn leven.

 

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling, knuffel ik graag met mijn katten en lees ik veel boeken. Ik maak ook graag stedentrips samen met mijn vriend en kan mijn dag niet beginnen zonder een goede soja-latte.

 

* Artikelen gepubliceerd voor 27 november 2019 verschenen eerder op mijn oude blog Naoki.nl.

Samenwerken?

Ik maak al sinds mijn twaalfde websites en ook schrijven, fotografie en graphic design heb ik altijd interessant gevonden. Dat ik daar nu al bijna tien jaar mijn werk van heb gemaakt vind ik dan ook geweldig!

 

Naast Be your own muse ben ik werkzaam als (freelance) tekstschrijver en online content specialist. Ik werk het liefst samen met vrouwelijke ondernemers die een webshop hebben of aan een duurzame missie werken. Ben jij op zoek naar iemand die weet hoe je een website of webshop goed inricht, inclusief de juiste (SEO) teksten en die ook nog eens technische skills heeft? Bekijk mijn website sophiecarleen.com en wie weet kan ik iets voor je betekenen.

 

Ik sta tevens open voor samenwerkingen op Be your own muse en ben beschikbaar voor interviews over de onderwerpen die op mijn website voorbij komen. Ik heb in de afgelopen jaren al vaak aan publicaties meegewerkt over bewuster & duurzamer leven. Heb je hulp nodig met een artikel of verkoop je een product of service en zie je een match? Stuur me dan een mailtje via het contactformulier. Ik neem op dit moment geen producten aan in ruil voor een review.